Sign in to follow this  
Stevemagegod

Developers Mode

Recommended Posts

[CODE][SEVERE] Another instance of RSBot is loading[/CODE]

[CODE]Could not connect to powerbot.org server[/CODE]

[CODE]
[INFO] Optimizing your experience
[INFO] Add a tab to start a new bot
[INFO] Optimizing your experience
[INFO] Initializing game environment
[INFO] Add a tab to start a new bot
[INFO] Loading client patch (84869d)
[SEVERE] Cannot connect to update server (84869d)[/CODE]

Every since the DNS Update i haven't been able to run in Developer Mode. It wont load via Eclipse. And i have been getting the above random ass errors all day.
And the Cannot connect to update server (84869d)is wired to considering im running RSBot in Non Developers Mode right now. Also the website has been timing out on me all day to every time i try and click on a link here. Does it mean my DNS may have not fully updated to the new format?Please Don't Flame.

Share this post


Link to post


CarsonT   
[quote name='PhaseCoder' timestamp='1344284020' post='9152196']
Have you flushed DNS?
[/quote]
Someone was saying also to delete you Runescape Cache.

Share this post


Link to post
CarsonT   
[quote name='Dirty_Dancer' timestamp='1344285341' post='9152471']
Its Paris's doing. [img]http://powerbot-gold4rs.netdna-ssl.com/community//public/style_emoticons/default/tongue.png[/img]

Blame him.
[/quote]
+ No Local Scripts..

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this