Jump to content

Sky Slate Blueberry Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate








Photo

Java Platform SE Binary has stopped working


Best Answer Ironhide, 30 June 2013 - 04:38 PM

Since the new version there is indeed a slight problem with the reload.

Other script writers have reported this. 

Go to the full post »


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic
  • Members
  • 349 posts
  • Joined 07 July 09
  • Last active: May 14 2014 11:54 PM
  • Joined: 07 Jul 2009

Since the new 4066 I've had this error  "Java™ Platform SE Binary has stopped working" after the 6 hour login.

RSBot crashed when it was re-entering the login data after restarting runescape.

I have 8GB ram and i7 3.4GHz processor, I ran 7-8 bots before the update, now I crash with 5.

 

Is there any fix available thinking.png ?


Edited by 0, 30 June 2013 - 01:28 AM.





  • Members
  • 155 posts
  • Joined 08 March 13
  • Last active: Aug 30 2013 08:03 AM
  • Joined: 08 Mar 2013

Same here



  • Sponsors
  • 22336 posts
  • Joined 08 February 10
  • Last active: Yesterday, 09:48 PM
  • Joined: 08 Feb 2010

Since the new 4066 I've had this error  "Java™ Platform SE Binary has stopped working" after the 6 hour login.

RSBot crashed when it was re-entering the login data after restarting runescape.

I have 8GB ram and i7 3.4GHz processor, I ran 7-8 bots before the update, now I crash with 5.

 

Is there any fix available http://cdn.powerbot.org/community//publi... ?

 

 

Same here

During the 6-hour re-log the clients open 2nd clients which then will be used as the new clients. In this moment you would have 16 (?!) clients open and your CPU would simply die. If it hits 100% usage some processes will simply crash. Either you get a uber powerful processor or you start one client -> wait 2 minutes -> next client ->.... this will prevent a huge CPU load at on point.



  • Members
  • 76 posts
  • Joined 23 August 12
  • Last active: Jan 09 2014 02:28 AM
  • Joined: 23 Aug 2012

Since the new 4066 I've had this error  "Java™ Platform SE Binary has stopped working" after the 6 hour login.

RSBot crashed when it was re-entering the login data after restarting runescape.

I have 8GB ram and i7 3.4GHz processor, I ran 7-8 bots before the update, now I crash with 5.

 

Is there any fix available http://cdn.powerbot.org/community//publi... ?

same with me



  • Members
  • 349 posts
  • Joined 07 July 09
  • Last active: May 14 2014 11:54 PM
  • Joined: 07 Jul 2009

They didn't restart at the same time, 

At the moment of the crash I had 5 bots running, only 1 was relogging. Even if it would open another client my computer should have been able to handle it. The CPU usage never went over 50% during the relogging.

 

During the night, 2 more bots crashed out of 4.



  • Members
  • 273 posts
  • Joined 19 August 11
  • Last active: Jul 28 2014 05:10 PM
  • Joined: 19 Aug 2011

i have i7 3960x running 32gb mem it crashes 1 out of 8 bots every hour on the hour its odd ive tried going back to java 7u21 sdk and using java 7u25 sdk both to no avail



  • Sponsors
  • 46167 posts
  • Joined 10 September 10
  • Last active: Today, 12:52 AM
  • Joined: 10 Sep 2010
✓  Best Answer

Since the new version there is indeed a slight problem with the reload.

Other script writers have reported this. 



  • Members
  • 273 posts
  • Joined 19 August 11
  • Last active: Jul 28 2014 05:10 PM
  • Joined: 19 Aug 2011

thanks ironhide! new it was the reload causing the java crsah



  • Sponsors
  • 19048 posts
  • Joined 17 January 10
  • Last active: Today, 12:28 AM
  • Joined: 17 Jan 2010

Resolved.